Jobb nr 2

Ännu mer bomull i huvudet, än mindre mat i magen. Att jobba får mig att inte vilja äta någonting. Inte ens fredagsmys lockar... Idag stod jag i kassan. Herre jisses! vad stressad jag var, helt sinnessjukt att så många äter där en fredagskväll.

Tramsessions

Önskar jag bodde i Göteborg så jag kunde bli utsatt för lite Tram Sessions ibland.



Sjukis-kebab och jobb

Efter den segstartade morgonen, blir nog det här en fina-strumpbyxor-dag-himmlen-är-ljummet-blå-dag. Oväntat bordssälskap av Linnea och Mårten på franskan, Låååång labb på biologin med Matilda, dans på jumpan, vilket inte gick så väldigt bra men det var kul ändå. Man skrattar hela tiden när man misslyckas. Sen trampade jag med Matilda på pakethållaren till Ekis och köpte kebab, som vi tog med till vår sjukling Lisa. Nu ska jag snart iväg till jobbet igen. Kul eller inte, jag vet inte, men ett som är säkert är att jag kommer däcka i soffan ikväll

Hare kanon nu och dansa lugnt!

Bomull i hövve!

Kirrat prov, handlat klädertill skivan på måndag, jobbat första arbetsdagen.
Ja, jag är minst sagt slut i huvudet. Som om någn proppat den full med bomull.
Så därför blir det inte ett långt inlägg. Mer om allt imorrn, mellan skolan och jobbet!

Pepp-sms

Får man sånna här sms precis innan man ska skriva kemi-prov blir man ganska glad:
Lycka till på kemiprovet idag! :D
Om du bara trortillräckligt på dig själv
så kommer du klara det!

Lonesome swan

Lonesome swan
Tell me what is wrong
So you feel thet we've all moved on
And you're feeling so alone
Ja det är så det känns!

St georg

Jag är ledare! Tjoho! Höhö!
Kom precis hem från St. Georg firandet vid Slammis. Fick fyra små märken. Varför låter det så töntigt?!? Som om jag var en liten minior som fått sina första märken. Och ja det heter fortfarande minior. Jag tänker vara konservativ i just det fallet!

Behövs det verkligen en rubrik...

Läraren uprepar sig "Det löser sig tills kursprovet"
Syv ler "Du måste läsa kursen"
Mentorn ifrågasätter "Men är det inte så att det bara var ett prov som misslyckades"
Mamma ger upp "Men ta ett IG då!"
FAN! Ingen tänker hjälpa mig. 1 kväll tills jag ska skriva det avgörande provet.
Jag vet hur det kommer bli. Jag kommer in, lagom opepp, sätter mig och förfäras över provet.
Sen kommer jag gå därifrån med tårar längs kinderna och känna mig dum i huvudet.
Men dom kan iallafall inte säga att jag inte försökt få hjälp.
Det är bara dom som inte trott mig och avfärdat mig...

Hopplösheten

Satte mig nyss ner och tittade på mina gamla kemiprov. Tänkte att jag skulle räkna igenom dom igen för att inse att jag faktiskt lärt mig något då jag pluggat under lovet. humöret sjönk avsevärt efter första av fyra prov. Jag kan ingenting. Inte ens dom enklaste faktafrågorna. Och provet ligger på torsdag. Jag har ingen motivation till att kämpa för att klara det, men samtidigt måste jag det. Så fort jag tittar på talen om sustansmängd, koncentration och elektronkonfiguration blir jag helt tårögd. Jag inser att det är kört för mig. Det går inte. Jag kommer inte klara av ett ig till! Om inte min kemilärare hjälper mig nu i veckan kommer jag förlora mig själv i ångest

Oh locco locco!

Peppar till mig för att gå över till Fredrik.

Divine

Jag vet ett berg dit jag brukade gå

Jag vet ett berg dit jag brukade gå
Det är så vackert där
Nästan som en tavla
Nästan som en tavla över rätt och fel
För man ser Gårda kvarnar
men man ser skiten med
¨

Kårens framtid

Oskar var hur snäll som helst idag, för han tog nämligen med mig och Amanda till KTH för att repetera matte C. Vi gick ut och käkade pizza och glass i solen efteråt och diskuterade kårens framtid. Det ser ju inte så ljust ut, och alla lösningar ledde till att jag skulle ta på mig det. Avdelningsansvarig, kårorförande, kassör, Chill-redaktör. Nä men allvarligt ser jag inte så ljust på framtiden för min kår... Tyvärr för jag älskar att vara scout. Alla rutinerade ledare tänker hoppa av, samtidigt som väldigt många drivande unga pluggar på annan ord. Kvar blir typ jag och Patrik på min avdelning. Jag har varit assistent i ett år, jag är inte ens ledare, typ. Och då vill vissa ha mig som avdelningsansvarig. HERREGUD!! Lägg inte så stor vikt på unga, vi har tillräckligt i skolan att göra. BLÖ!

Tjejen i den söta luggen

Tjejen i den söta luggen satt i badkaret och skrattade,
hon vinkade häftigt till killen på andra sidan havet
och hon pratade fotboll med kepskillen i soffan.
Hon satt lugnt kvar när hennes kompiasar gick,
och under den där luggen log hon, hon kände sig välkommen.
Hon kände sig inte heller ensam när många andra gick ner två och två till undervåningen.
Hon trivdes med sig själv. Om jag ändå kunde göra det nu!

Peppa upp för fasiken!

Som ni märker har bloggen fortfarande inte återuppstått helt, så ni får stå ut med att inte kunna kommentera den ett tag tills jag fiffilurat ut vad som gått snett i processen. Jag är ju inte värsta hightech på sånt här...
Förövrigt ska jag dra på fest om några timmar. Jag är nervös. Jag är inte van att vara i andras kök, sitta i andras soffor. Jag blir ansträngd, och känner mig missplacerad. Men jag ska försöka undvika det genom att ta på mig en fin klänning, som inte är allt för prinsess-aktig, för det är nämligen min andra farhåga. Jag klär alltid upp mig, var jag än ska. Nu säger jag inte att jeans och en tröja inte är att klä upp sig, för vissa kan det vara det, och jag tycker ofta att det är skitsnyggt. Men för att känna mig bekväm har jag ofta något jag känner mig fin i. Och det råkar då vara en bakelse till klänning ibland. Det är där haken kommer. Ska jag klä upp mig och själv känna mig bekväm, eller ska jag "klä ner mig", vilket jag ofta gör på fester, för att inte sticka ut på ett negativt sätt. För ofta känns det som om mina prinsessbakelser inte är uppskattade av andra. Samtidigt vill jag inte vara någon jag inte är... See my prob?

ÄH! Det ska gå bra! Det är ju trots allt 50 pers, jag inte känner som kan få helt fel bild av mig, som ska komma. Fast nu får det räcka med negativitet. Det KOMMER gå bra! För först ska jag föra med Lisa, och möta upp Karin. Jag kommer iallafall inte komma dit själv. Tjoho! Nu peppar jag upp med denna:

Dina läppar smakade av hallon

Rullgardinsprasslet går mig på nerverna och kudden luktar inte så gott som den kunde gjort
Spegelbilden talar sanning, och jag vet att det inte duger
Inte för någon annan eventuell jävel som skulle våga sig innanför det svarta
Hjärnspökena tvingar mig att tänka på kommande festen, jag är så ovan
Hur pratar man med någon, utan att det bara är utsidan som räknas?
Allt grundas väl på min dröm jag vaknade ur imorse. Det var en sån där Rosett-i-håret-fina-strumpbyxor-dag och han som ingen vet att jag tänker på ibland stod bredvid mig. Bubblor som av cola fyllde insidan, och jag tittade in i hans ögon. Och så kysste jag honom. Sekunden därefter vaknade jag, och jag vet att det aldrig någonsin kommer hända. Jag kommer aldrig kunna ta det steget. För det finns ju inget att göra åt det.


ÄH! Ni får tro vad ni vill om mig, det är så jag känner iallafall....

Kemi i solskenet




Kemi-pluggar-dag-med-Lisa

Spritt i benen

Bilder

Eftersom jag inte fick ta med mig kameran hänvisar jag vidare till denna sida: 520 som också var på Cirkus igår, om jag inte minns fel var det faktiskt igår. Jag har tappat tiduppfattningen. Det är jobbigt det här med lov. Men hur som haver, ta en titt på den sidan och beskåda hur snygg Håkan verkligen är.
Hare så bra nurå!

Present-köpar-dag

Present-köpar-dag

Håkan på Cirkus

Det skira blåa strålkastarljuset lyser upp det röda taket. Snart tänker jag, och det är då det händer. Håkan kliver upp på scen iförd skinnjacka och hatt med fjäder. FAN! att det var kameraförbud, annars hade ni fått se hur dundersnygg han var. Två låtar in i konserten har han påverkat min kopp så mycket att jag börjar blöda näsblod (eller så var det den torra luften, men jag kan låtsas att det inte var det) Då kommer tre på raden följande låtar om olycklig kärlek. Tårarna rann ner för mina kinder. Kvällen fortsatte i virrvarr av ljus och glitter, tårar och applåder som fick hela cirkus att lyfta. När han kliver av scen är det som finns kvar ett tomrum och bomullskänsla i öronen. Han är så storslagen och lämnar mig alltid lika stum.
Det slutliga betyget blir 8 av 10 (tack vare näsblodet blev totalupplevelsen något sämre).

Ha överseende med bloggen för tillfället

Bloggen kommer vara f**ked up ett tag, den är under ombyggnad.

When they carry me away

Våren är för jävla hemsk. Mitt liv går som den brantaste bergochdalbanan upp och ner. Det är ljuset som får mig att känna att jag inte räcker till. Jag vill sy dom finaste klänningarna, fotografera alla knoppar och promenera på Söders bakgator. Jag måste gå i skolan, läsa texter om krig och gå och lägga mig innan solen gått ner. Ser ni varför mina vårar aldrig går ihop. Och det gör mig så frustrerad. Så jag gör varken eller. Jag bara skolkar, gråter av stress och glömmer mina drömmar.
Ingen verkar förstå mig. Jag skriker efter hjälp att få ihop mitt liv, men ingen hör mig. Kompisar blir sura för att jag skolkar, mamma tror att jag ändå sätter mvg i alla ämnen, och lärarna tycker jag har en dålig inställning. Kan någon ta ledan ifrån mig, kan någon bry sig om att fråga hur det egentligen är, utan att nöja sig med "Det är bra!"
Här får ni en låt att gråta till.

Orchid

Tittar in i lågorna

Jag sitter ensam i mörkret och du sätter dig bredvid, efter ett tag flyttar du närmare.
Jag lutar mitt huvud mot din axel och tittar in i lågorna.
Du rör mina händer, och jag hör inte vad dom andra pratar om, jag bryr mig inte.
Om det ändå kunde vara äkta, finnas något stort, men det gör det inte.
Jag känner längtan efter något stort som kan få mig att känna lycka utan att förstå det.
Som ni märker är jag hemma nu, alltså inte borttappad från ön långt bort i stan.

- Wilma jag har en present till dig!

- Wilma jag har en present till dig!
Mami kommer hem precis och gav mig en jättefin 60-tals förklädes-klänning. Åh! min mamma är snällast. Bilden stämmer överens väldigt bra, förutom att min inte har de blå band.

Fina Svenska Pojkar

Trött Wilma försöker få en någorlunda fredagsstämning med Fina Svenska Pojkar. Ska gå och lägga mig om två timmar eler så, en riktigt barnvänlig tid alltså. Imorrn blir det upp 05.30 för att hinna till jobbet, skynda hem tre timmar senare, åka till Brommaplan, och ångra mig litegrann. En liten skiten ö, med människor jag helst bara spenderar en kväll med, och inte 24 timmar, speciellt inte i ett vindskydd. Förhoppningsvis kan jag hänga med han som alla tror jag gillar på "fel sätt", vilket jag inte gör!!!

DAGENS TIPS!!

Bara för att jag är på så himla bra humör, och har så bra musiksmak kommer här Dagens Tips. Känn sommarvibbarna, och glädjen spridas i kroppen och snart dansar ni som de dansar i videon.

Positiva-listan

För att kompensera den negativa stämningen som finns på bloggen efter Negativa-listan kommer här den Positiva-listan, bara för att jag har en bra dag idag. Inte riktigt en rosetter-i-håret-dag, men man ska inte vara negativ för det. Well, here it comes:
1. Jag har fina vänner så som Matilda. Lunchade sushi med henne på vårt ställe.
2. Sushi är monstergott!
3. Att baka kakor är mysigt, får mig att känna mig som en hemmafru.
4. Jag kan prata om D utan att sakna honom.
5. Jag är snygg, eller nä, jag är fanemig sööt!
6. Sommaren kommer bli bra.

Lever under isen

Om ett år eller två kommer det här vara över
Om ett år eller två är det aldrig över.

Dom jävlarna ska skjutas!

En så fantastisk hård text, om kvinnovåld som tyvärr sker. Dom jävlarna ska skjutas!!

Imorgon kanske

Imorgon blir kanske en klarblå-himmels-dag med rosetter i håret, och fina stumpbyxor!

Negativa-listan

Sån där  inget-känns-bra-inget-att-klaga-på dag. Fast jag har nog orsaker ändå när jag tänker efter.
1. Arg på mig själv och lärare efter historia-prov.
2. Franska-provet åt helvete också. Från mvg till g....
3. Kompisar med pojkvänner. (inget ont mot dom, det är bra att ni är kära, pussas, träffas varje helg) Jag är bitter...
4. Vill inte springa, motionera, eller tvingas träna av skolan. Det finns en anledning till att jag valde sam-natur!
5. Har inte kvar mina drömmar om design och Frankrike.

Avsaknad

Jag vaknar med känslan av avsaknad. Någonting fattas. Fågelkvitter bakom gardinen. Innan jag hinner öppna ögonen inser jag vad det är. Det är det där kvittret i hjärtat, fladdret av fågelvingar i magen.

Så jävla trött på bråk

Bråk utanför min dörr. Jag drog tydligen igång det, för jag bad syster hjälpa mig med disken. Allt blir större än det ens förtjänar att vara. Allt är ju så hopplöst. (Och om du nu läser det här så gör jag inte mig själv till ett offer) Visst bråk har förekommit i familjen helatiden, men den senaste veckan har det handlat om så små saker. Idag fick jag skit för att jag kokade "för lite" vatten till hennes nudlar, en arg röst för att jag tände lampan, allt jag gör gör jag på fel sätt. Inget duger för henne.

Livesändning från Umeå Open

Njuter precis i denna sekund av en live-sänd konsert med Säkert! från Umeå Open. Åh vad jag önskar att jag varit där! Håkan, Säkert!, Bob Hund, Daniel Adams-Ray och Miss Li + mååånga fler. Hade det inte varit sjukt värt? Men istället sitter jag i mörkret på min säng som inte blivit bäddad sen världskriget. Gatlyktan kastar skuggor på väckarklockan. 23.14. Jag sitter hemma och känner mig ensam. Men det hindrar mig inte från att ge er DAGENS TIPS!! Livesändningen sänds nämligen på en webbradio-kanal, som spelar den bästa musiken what so ever! Den heter Gimmie indie, och du hittar den här: Gimmie Indie
RSS 2.0